T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Çaycuma Ayça Yazıcıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

MESLEKİ EĞİTİM ÇALIŞMALARINA ÖĞRENCİLER 30 KASIM İTİBARİYLE BAŞLAYACAK

Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürlüğü, meslek lisesinde staj yapan 12. sınıf öğrencileri için beklenen haberi verdi. İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen yazıya göre mesleki eğitim çalışmalarına öğrenciler 30 Kasım'dan itibaren başlayacak.

"Millî Eğitim Bakanlığı İşletmelerde Mesleki Eğitim/Staj Sözleşmesi" bulunan ve işletmelerde beceri eğitimine giden 12. sınıf öğrencilerinin işletmelerde mesleki eğitim/staj uygulamalarına; işletmenin talebi ve öğrenci velisinin izni ile Covid-19 salgınına yönelik gerekli tedbirlerin işletmeler tarafından alınması şartıyla 30 Kasım 2020 tarihinden itibaren devam etmeleri uygun görülmüştür denilmektedir.

Yayın: 26.11.2020 - Güncelleme: 26.11.2020 19:08 - Görüntülenme: 143